Vacature praktijkmanager

 In 2020, Nieuws

Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan is een gezellige praktijk in Wijchen en op zoek naar een positief ingestelde en proactieve

Praktijkmanager (8-12 uur per week)

Wegens vertrek van de huidige praktijkmanager is deze afwisselende functie beschikbaar per 1 januari 2020.

Als praktijkmanager zorg je er voor dat de verschillende processen binnen onze praktijk goed draaien. Je ondersteunt, ontzorgt en faciliteert de huisartsen en het team, zodat zij de patiënten van goede zorg kunnen voorzien. Je kijkt of processen binnen de praktijk verbeterd kunnen worden en implementeert deze in overleg op een efficiënte en effectieve wijze, waarbij je het voltallige team weet mee te nemen.
Wat wij vragen:

Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van en ervaring op het gebied van management en organisatie. Indien je geen ervaring hebt binnen de (eerstelijns) gezondheidszorg is dat geen bezwaar. Het gaat vooral om je (personeels-) en managementvaardigheden en je bedrijfsmatige ondersteuning aan de praktijk. Verder ben je een betrokken en integere persoon die samenwerking, collegialiteit en klantgerichtheid stimuleert.

Wat bieden wij?
· Uitdagende baan in een veranderende omgeving;
· Fijne samenwerking in een team met een open en collegiale sfeer;
· Hoge mate van zelfstandigheid, vrijheid en flexibiliteit om je werkzaamheden uit te voeren;
· Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao huisartsenzorg schaal 8.
Bij geschiktheid zal de aanstelling worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Ben je enthousiast over de functie? Dan ontvangen wij graag jouw brief met een duidelijke motivatie en Curriculum Vitae voor 20 november. Dit kan naar de praktijkmanager Mirjam Kooistra mkooistra@bronckhorstlaan.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen op dinsdag of woensdagochtend naar telefoonnummer 06-123 96 066, of contact opnemen met een van de huisartsen via telefoonnummer 024-6412 563.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 en 25 november.

Recent Posts