Opleiding

Wij vinden het belangrijk om onze kennis over te dragen aan jonge collega’s. Onze huisartsenpraktijk is daarom betrokken bij de opleiding van nieuwe dokters en doktersassistentes. Alle huisartsen zijn erkend opleider en leiden bij toerbeurt op.

In de praktijk

Een AIOS (Arts In Opleiding tot Specialist) is een dokter in opleiding tot huisarts. Dit is een opleiding van drie jaar na de opleiding tot basisarts, waarin de dokter in opleiding twee keer een jaar stage loopt in een huisartsenpraktijk en daarnaast nog een jaar ervaring op doet in het ziekenhuis, het verpleeghuis en in de psychiatrie. De AIOS die bij in onze praktijk meewerkt is in het eerste jaar van zijn of haar opleiding en blijft een heel jaar. Momenteel werkt dokter Kouwenberg bij ons als AIOS. Zij wordt begeleid door dokter dokter Cluitmans.

Voormalige huisartsen in opleiding in onze praktijk:

  • Dokter van Osch (september 2013 – september 2014)
  • Dokter Hofmeester (september 2014 – september 2015)
  • Dokter de Bont (september 2015 – september 2016)
  • Dokter Willemars (september 2016 – september 2017)
  • Dokter van Pol (september 2017 – september 2018)
  • Dokter van Beek (december 2018 – december 2019)
  • Dokter Mulders (september 2020 – september 2021)
  • Dokter van Tertholen (september 2021 – september 2022)

Dokter Pullen is naast haar werk in de huisartsenpraktijk ook als huisarts-docent werkzaam bij de opleiding van nieuwe huisartsen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij werkt drie dagen per week in de praktijk en twee dagen per week op de universiteit.

Doktersassistenten in opleiding

Een doktersassistente in opleiding verricht haar werkzaamheden onder begeleiding van onze ervaren doktersassistentes. Het kan zijn dat u haar aan de telefoon krijgt, of dat zij meehelpt bij het spreekuur.

Mocht u het bezwaarlijk vinden dat de AIOS of doktersassistente in opleiding u ziet, of heeft u liever een afspraak bij uw eigen dokter of doktersassistente, dan kunt u dit vermelden bij het maken van een afspraak.