Visie

Huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan is een huisartsenpraktijk die reguliere medische zorg levert aan patiënten uit Wijchen en de kerkdorpen Niftrik, Hernen en Balgoy.

Wij willen voor onze patiënten een kundige, betrokken en laagdrempelige huisarts zijn. Een open, eerlijke en gelijkwaardige communicatie staat bij ons team hoog in het vaandel. Naast het behandelen en adviseren bij ziektes proberen wij u ook te motiveren tot een goede leefstijl. Wij werken volgens de richtlijnen van onze beroepsgroep, het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).
We zijn er van overtuigd dat juist door gezamenlijke inzet van ons team de juiste zorg door de juiste persoon geleverd kan worden.

Kwaliteit

Onze praktijk is al sinds 2015 geaccrediteerd volgens de normen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). De praktijkaccreditering is het keurmerk in de huisartsenpraktijk.  Vanaf 2019 zal de praktijk driejaarlijks  beoordeeld worden door een kritische auditor in de praktijk. Mede door de NHG accreditatie zijn we in onze praktijk voortdurend bezig met het verbeteren van onze zorg en organisatie.
De praktijk is ook opleidingspraktijk voor het opleiden van artsen tot huisarts. Zie verder het kopje Opleiding.